de stansdeel grafisch bedrijf blaricum noord hollandwerkvloer de stansdeel

Het ontstaan van De Stansdeel.....

In januari 1997 hebben wij grafisch bedrijf de Stansdeel voor het eerst onze deuren geopend te Eemnes. Ons machine park bestond toen uit één HCA en één degel. Na een aantal jaren trouwe dienst is onze snijmachine voorzien van een nieuwe cuting computer wat deze snijmachine weer helemaal van deze tijd heeft gemaakt.

Aan het eind van 1998 kwam er een tweede HCA bij met een intact zijnd rollenstel. Ook werd er geïnvesteerd in een Jungheinrich papier-stapelaar waarmee wij probleemloos Uw pallets kunnen laden en lossen. Ook is er begin 2007 een 2e degel bij geplaatst.

Door onze succes formule met concurrerende prijs kwalitetverhoudeing voor ons grafische afwerking. Zijn wij in 2014 verhuisd naar een grotere locatie te Blaricum. Mede hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter bedienen door de ruimere opslag mogelijkheden voor stansvormen. Onze dienstverlening hebben wij tergelijkertijd uit kunnen breiden met een foliedruk en lamineer machine. Hierdoor is de Stansdeel een compleet grafisch bedrijf geworden.

Uw drukwerk is onze zorg. Na de bewerking, of het nu stansen, rillen of nummeren is. Of een logo foliedrukken kunnen wij uw drukwerk afleveren op een locatie na keuze.

Nu na meer dan 19 jaar gemotiveerd en hard werken hebben wij nog steeds zin en plezier in ons vak en dat willen we voor onze klanten en potentieële klanten graag voortzetten

Nieuwschierig naar onze scherpe prijzen voor stansen, rillen en meer? Vraag vandaag nog een offerte aan en laat u overtuigen.

Wij staan voor u klaar

Daniel Molenaar

Angelique Molenaar

Stuur een E-mail

Binnen 24uur beantwoord

Direct contact

Tel: 035-2080619